Efes

Realizat de:
Voturi: 10Favorite: 0Pasi: 0Comentarii: 8Rank: 1Scor: 73.2239
Lucrare moderata de: Vulcano Data Fotografierii: 2019:06:27 23:12:07

Salut! Bine ai venit

Daca iti place aceasta lucrare si vrei sa lasi un mesaj autorului sau doresti sa evaluezi lucrarea
Creaza cont sau Login
*Note calculate doar pentru utilizatorii ce au votat pe criterii
Am citit comentariul autorului prin care sustine imaginea de fata, dar nu m-a prea convins. Printre imaginile postate in acest concurs, cea de fata e cea mai rasarita si merita locul intai, dar sa nu ne imbatam cu apa rece. Daca cu un Logan depasesti un Matiz, nu inseamna ca ai o masina de curse. Nivelul imaginilor si din acest concurs e cam scazut.
Nomad  2019-07-07 15:18:52

Una peste alta, fotografia este bună, drept pentru care s-a și plasat în fruntea clasamentului, prin urmare autorul trebuie felicitat. Că se pot face n variante, cu spumă, cu fundaluri, cu dopuri sau desfăcătoare, e altă poveste. Autorul a avut o viziune creativă și asta contează cel mai mult. Eu, dacă aș fi producător de bere aș alege (și) această imagine pentru promovare, (cu riscul să-mi scadă vînzările smiley  )

Liviu58  2019-07-02 09:18:52

Pt inceput o sa vorbesc despre importanta acestui fundal  in promovarea produsului . Initial am profitat  de faptul ca  producatorul a pus pe sticla o eticheta cu niste " doage de butoi " , facand trimitere la butoaiele din lemn in care era maturata si pastrata berea cu multi ani in urma , stiut fiind faptul ca berea Efes se fabrica inca de prin anii `50-`60 .Chiar forma sticlei , asociata cu aceasta eticheta , ne duce cu gandul la un astfel de recipient.In aceasta logica am ales un zid degradat intrucat reprezinta un detaliu care exprima trecerea timpului , precum si atmosfera birturilor , a tavernelor de altadata unde , in acele vremuri , se consuma bere buna , naturala , de calitate , la un  pret rezonabil . Aceste asocieri , transpuse in reclama de fata , asigura potentialul consumator ca berea prezentata este fabricata dupa o reteta veche, originala ,traditionala ; argumente care garanteaza ca sunt pastrate calitatile recunoscute , de-a lungul timpului , ale acestui produs atat de popular . Simplificand , am ales un fundal care se asociaza cu mesajul pe care si l-a asumat producatorul .Despre restul observatiilor nu o sa comentez , doar o sa postez cateva link-uri cu ajutorul carora o sa incerc sa raspunda la toate acestea , fara a se intelege , in vreun fel,  ca nu  se poate face fotografie de produs si in variantele propuse de utilizatorii care au comentat  aceasta imagine .

Fara spuma , fara capac pe sticla ( desfacuta) , fara pahar cu bere ( fara a prezenta continutul )

http://www.allmoldova.com/ro/news/efes-pilsener-noua-viziune-a-unui-gust-recunoscut

https://www.behance.net/gallery/32689505/Golden-Brau-chill

https://wallpapercave.com/wallpaper-budweiser

Cun fundal " puternic ", care poate sa distraga atentia

http://www.webpr.ro/zoom.html?desc=Foto:%20Sister&imgUrl=https://media.hotnews.ro/media_server1/image-2009-10-16-6296270-41-reclama-bucegi.jpg

Cu dop pus pe sticla ( ndedesfacuta) , dar cu paharul plin

https://ro.pinterest.com/pin/815784919981851315/   

In varianta cu spuma, fara pahar   

https://www.behance.net/gallery/8954315/3D-Munkholm-Beer-Bottle-Advertising-Imagery

Pentru toate variantele propuse mai sus , precum si pt alte variante ,  o sa gasiti o multime de alte imagini asemanatoare .

 

Autor  2019-07-01 19:09:31

Din tot comentariul critic al colegului de site, rețin o idee cu care pot fi de acord și anume că puțină spumă nu strica. E compensată de picăturile de apă, care însă ar fi fost bine dacă erau mai bine puse în lumină. Succes!

Liviu58  2019-06-30 12:40:24

Mai draga Nomad! Cind ma uit la "poza " asta,vad in spatele ei un zidar,care dupa o zi de munca,plin de praf si mirosind ca dracu a "perspiratie"nu vede altceva inaintea ochilor sai,decit o "afurisita" de bere rece,indiferent de marca si de ce crezi tu ca este marketingul.Asa ca lasa cliseele,cu echipe de fotbal si alte alea.

Pentax  2019-06-29 21:52:01

  Tema cere fotografie de produs,  iar asta inseamna prezentarea, promovarea unui produs iar in cazul asta fiecare detaliu conteaza si imaginea trebuie gandita ca un tot unitar, ca un afis. Mesajul trebuie sa fie precis si complet.

La imaginea asta fundalul este prea puternic in comparatie cu produsul, privirea se muta de la sticla la perete, iar fundalul asta nu sustine produsul. De ce ai ales acest fundal ? Ce legatura vad potentialii clienti intre fundalul ales de tine si produsul pe care il promovezi ? Cum ajuta fundalul la promovarea produsului ? 

Daca ai in imagine o bere si pe fundal e un gratar cu mici, mesajul e clar, complet: mergi la picnic, cumpara si cateva beri din sortimentul x.... Imaginea iti face pofta.

 Daca intr-o fotografie de produs, langa o sticla de bere apare o minge de fotbal sau un jucator cunoscut, mesajul e clar, complet: uita-te la  meci, cumpara-ti si cateva beri. In cazul de fata, cum ajuta fundalul la vanzarea produsului ?

 In fotografia de produs, o regula spune ca daca desfaci ambalajul, trebuie sa arati produsul, continutul. Daca scoti dopul de la sticla, trebuie sa arati berea, ori sa dea spuma pe afara si sa se prelinga putin pe gatul sticlei, ori sa fie berea intr-un pahar langa sticla.

Detaliile fac diferenta. Imaginea de fata este o incercare nereusita de fotografie de produs.

p.s. tin sa mentionez ca acest comentariu este strict unul tehnic despre imaginea de fata. Rog a nu se interpreta in mod gresit.
Nomad  2019-06-29 08:28:50

Am mai "deschis" putin . Ms !

Autor  2019-06-28 14:13:10

Dupa mine, putin mai mult luft nu strica. Oricum, iti lasa gura apa. Felicitari!

Vulcano  2019-06-28 13:53:17
« Anterioara Urmatoarea »
Pagina 1 din 1, se afiseaza 8 comentarii dintr-un numar total de 8 comentarii

Histograma si setari camera

Camera:Canon - Canon EOS 6D
Diafragma:5.6
Expunere:1/8 secunde
Flash:Flash did not fire, compulsory flash mode
Focala:80
W-Balance:Manual white balance
Iso:100
Editare:Adobe Photoshop CS2 Windows
Culoarea Dominanta: R:46 G:43 B:34

Analiza Pxl (detectie automata)

56/100
Estetica: 56/100
Sugestie Titlu CLOSE-UP OF BEER BOTTLE AGAINST WALL
Taguri Detectate bottle,container,wall - building feature,indoors,drink,refreshment,alcohol,old,food and drink,focus on foreground,wine bottle,glass - material,wall,still life,wine,no people,text,close-up,brick wall,brick

Alte intrari din acest concurs

Votanti

Danelinolerobert42Mihaela11PentaxandrieanaOvisanella19Liviu58mirceaNomad

0 utilizatori au adaugat aceasta lucrare la favorite

Nu sunt utilizatori care sa fi adaugat aceasta lucrare la favorite. Fii primul care favorizeaza aceasta lucrare.
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl