Ultimele Comentarii

Mai mult decat voturile si favurile, comentariile(constructive) sunt mult mai apreciate de utilizatorii nostri

Comentarii

« Anterioara >>>
Pagina 1 din 394, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20482 comentarii
Musuroi Autor: Am tot stat si m-am intrebat ce sa-ti raspund... Oare ce o fi in neregula cu o proportie de 2/3...?  Am vazut ca multi, daca au aflat ca albul in fotografie inseamna ''ars'', atunci tot ce e alb e ars. Neadevarat. Arsura ai atunci cand ar trebui sa vezi o textura in imagine, dar ea lipseste, nu se vede din cauza expunerii poaste. Unii au spus chiar ca Soarele e ars in anumite imagini. Iar la o tema de contrast chiar ma astept sa vad multa arsura cu scop estetic. Cerul e sen...
In marea trecere Autor: Are un motto @kirugoro:  "Taci, sau spune ceva mai bun decat tacerea." Unii comentam, dar are dreptate... 
Consolare Autor: Am mai facut niste cadre... Dar nu mi-au iesit mai bine... 
Musuroi Nomad: Dimpotriva, e o compozitie buna, o imagine aerisita, cu luft, nu o strambatura sau o compozitie descentrata.
Muzeul de arta Nomad: Degeaba e in tema daca compozitional e varza. De mesaj, poveste, estetica nu mai are rost sa vorbim.
Gogosele Autor: Timo49, ai dreptate. Este o estetica pe care o prefer eu in imaginile mele, dar, intr-adevar, in acest context nu se potriveste foarte bine. Multumesc pentru sfat!
Podul Nomad: Punctul de statie nu e bun. Nu e nici in stanga, nici in dreapta, nici in vreun punct forte, e aproape pe mijloc dar nu e pe mijloc. Compozitia nu e buna, imaginea e descentrata.
Musuroi timo49: Prea mult alb , da impresie de imagine ,, arsa ". 1/3 negru si 2/3 alb nu se justifica , iar constructiile sunt innegrite ca sa fie ceva negru . Nu este o compozitie reusita .
Muzeul de arta timo49: Imi place jocul de lumini . Este perfect in tema.
plachie de crap timo49: Iti lasa gura apa . Reala si apetisanta !
Gogosele timo49: Firele de praf si ,,pixelii " in cadere libera , iti strica pofta de gogosi. Trebuie refacuta imaginea, ca tema se refera la produse culinare apetisante, nu la macro, fire de praf.
Clătită apetisantă timo49: Clatita o fi apetisanta , dar imaginea nu . Chiar si zona focalizata este ,,putin" neclara . Ai timp sa  inlocuiesti imaginea cu una extrem de ,,apetisanta".
Gogosele Danelinole: Apropo... Poate e doar o impresie, pentru ca mi-e pofta, dar ați presărat zahăr în timp ce făceați fotografia?
Gogosele Danelinole: Asta da apetisant... Le-ați mancat toate?. Mi-e poftă...
World inside me Autor: Kirugoro, am vrut sa surprind aceasta imagine in estetica fotografiei de instantaneu, sa se inteleaga ideea de moment. Daca as fi vrut, as fi putut face foarte usor aceasta imagine cu lumina controlata, pentru ca sa-mi creez eu compozitia cap-coada, insa am preferat sa fie ceva mai domestic, ceva legat mai mult de stare si atmosfera.
World inside me Autor: Kirugoro, daca asta e parerea ta, ok, am inteles, insa niste sfaturi constructive m-ar ajuta, altfel comentariul tau nu cred ca isi avea locul.
In marea trecere Danelinole: Exact. Prin comentarii, oferim sugestii/idei, dar autorul decide dacă le ia sau nu în seamă.
In marea trecere kirugoro: Discutiile sunt doar discutii. Punctele de vedere pot fi diverse, dar autorul e singurul care decide cum trebuie sa arate cadrul lui. 
Strigat mut eugen: Doamne feri ! 
Tentatii la altitudine eugen: Hm...Noroc cu descrierea , altfel nu pricepeam care-i legatura cu tema. Si chiar si asa e trasa de par ...
In marea trecere Autor: Vine un moment cand vrei nu vrei tot se intalnesc...  Si, da, cumva ai dreptate, ca si compozitie, tema etc. ... poate ca ar merge scosi copacii. Dar chiar daca nu dau bine, totusi nu-mi vine sa-i scot. Exista un interior si un exterior... un interior liniar si dinamic si un exterior banal. Dar coridorul trece tocmai prin acest exterior! 
Tentatii la altitudine MolociMage: Chiar!  Bine ai ghicit, @kirugoro!
Tentatii la altitudine Autor: Daaa...
Tinand de mana umbre Autor: Da soarele e partea contrastanta... nu pot renunta la lumina lui
In marea trecere Danelinole: Ok, am înțeles, autorul vrea să ne introducă într-o lume(imaterială?) de dincolo de infinit. Poate asta a vrut să transmită... Nu știu, eu sunt curios pe ce loc iese în concurs. E expresivă în felul ei...
Strigat mut Nomad: Imaginea e buna, dar mesajul nu e "Iesi afara!" ci mai degraba "Sunt aici!". Deci, imaginea nu e in tema.
Frunza Autor: Este o parere,asta nu inseamna ca trebuie sa o iau in considerare. Imi mentin parerea. Nu inseamna ca este corect fara pata aia. Este lucrarea mea si e unica in felul ei. Vad multe fotografii ciudate in concurs. A mea nu e una banala .
Frunza kirugoro: Chestia este ca pata alba atrage mai abitir decat frunza, care are aceleasi griuri ca betonul. Mai bine elimina concurenta.
Urban kirugoro: Dexul:  ALÉE, alei, s. f. Drum într-un parc, într-o grădină etc. așternut cu nisip sau cu prundiș și mărginit de arbori sau de flori. ♦ Stradă plantată cu arbori; stradă îngustă și scurtă; stradelă, intrare. ♦ Spațiu de circulație, mărginit pe ambele părți de elemente arhitecturale. [Pr.: -le-e] – Din fr. allée.
In marea trecere kirugoro: Daca n-ai baut nimic, nu amesteca misticismul cu realitatea
Tentatii la altitudine kirugoro: Craiul? Ascutit?
In marea trecere Autor: Frunzisul e... "dincoace"  Dincolo e doar lumina...
Urban HinkelAnton: Personal, am votat aceasta lucrare cu o nota destul de mare. Decat niste poze prin parc, mai bine o chestie usor atipica, dar care macar arata ca un cadru cautat.       Pana la urma, o alee e o chestie pe unde treci pe jos, nu e neaparat un loc cu copaci si tufisuri in jur.
Frunza Autor: Daca as taia partea de sus nu s-ar mai observa continuitatea ,,betonului'' care da senzatia de interminabil. Ochiul meu nu deranjeaza ,,pata '' alba ...   
shadow women Autor: Dupa cum se observa in fotografie, subiectul este situat langa un trunchi de copac, soarele  cadea pe o parte din fata, de unde si umbra crengilor vizibile pe frunte si ochi. Lumina nu este artificiala. Fotografia a fost realizata alb negru, i-am dat contrast puternic pentru a accentua zona fetei.  
Tinand de mana umbre kirugoro: Pai, nu prea stiu ce s-ar putea face sa fie bine. Eu as lasa afara soarele impreuna cu prima pata de reflexie (ovalul cel mai mare).
In marea trecere kirugoro: Daca mergi pe ideea de „dincolo”, frunzisul copacului e prea real. Taie primul stalp cu tot cu cororana copacului si lasa doar elemente geometrice in cadru.
shadow women Danelinole: Aş avea şi eu o întrebare, pentru că văd că nu are date exif... Fotografia e făcută pe timp de zi, sau pe timp de noapte, cu iluminare artificială? Şi încă ceva... Era vreo creangă în faţa sursei de iluminare(artificială sau nu)? Pentru că văd o umbră destul de ciudată pe frunte şi ochi...
In marea trecere Autor: Nu. Fiindca lucrarea incepe aici si se termina "dincolo"....
In marea trecere Danelinole: Eu aș fi pus numele lucrarii ,,pustiu". Nu putea să apară vreun om acolo, care să transmită ceva privitorului? Un bătrân gârbovit, sau un copil zâmbăreț...
Frunza Danelinole: Am şi eu o propunere autorului. Am văzut pata aia albă din susul fotografiei şi m-am gândit că ar merge mai bine fără ea. Nu ar putea fi tăiată partea de sus? Sau pata ţine de contrast? Nu distrage privitorul de la subiectul principal, care e frunza? Eu aş zice că ar merge mai bine fără partea de sus. Părerea mea...
In marea trecere Autor: Cred ca acum e mai sugestiva imaginea... nu?
Ritm axxa13: Pai , hai sa vedem cine vorbeste prostii ... Un aparat de marit foto este (ca) un aparat de proiectie pe film , cu rolul de a proiecta negativele de pe filmul foto , pe hartia fotografica , in scopul realizarii de fotografii . Si o sa plecam de la afirmatia autorului care spune ca : " Verticalele au fost aliniate cu cadrul incepand cu prima din stanga. Daca aliniez alta verticala, prima va deveni stramba, asa ca neputand impaca pe toata lumea, o las asa " .
Tinand de mana umbre Autor: Hmmm... pot aduce soarele in cadru, dar pierd subiectul printre detalii... ar fi un cadru prea larg. Prefer idea de lumina a soarelui decat sa vad tot soarele. Poate mai degraba sa restrang cadrul mai mult... nush Kiru, zi si tu... ca-mi pierd regina
KAFFEE Danelinole: Mi se par interesante umbrele multiple de pe perete. Totuşi, de ce nu are date exif?
Pe lac Danelinole: Serios acum.... E mai mult albă, dar chiaaar nu văd unde a găsit autorul CONTRASTUL. De pe dexonline: 1 Opoziție puternică între două sau mai multe lucruri, stări, acțiuni etc. (http://dexonline.ro)Las moderatorul să decidă dacă lucrarea asta are contrast(pe care eu unul chiar nu îl văd...)
Anonimi BogdanNeacsu: Un cadru excelent.
In love Nomad: Ok, succes in continuare! Ai prins un cadru bun.
''Incolonare'' Autor: Ba da, e o idee!!
Toamna alb negru kirugoro: Autorul compune o actiune (imaginea chiar are actiune!!!) si cand sa puna titlul nu gaseste nimic mai plat decat ceva de genul: imagine fara titlu. CXhiar si un titlu la nivel de gradinita, gen „masca”, ar fi fost mai potrivit. 
Confruntare înscenată kirugoro: Chiar daca o mare parte din imagine e monocroma, ai o infinitate de tonuri gri in rest. Aici nu e vorba de contrast: imaginea e la marginea temei.
Podul kirugoro: Ar putea fi o poveste legata de lacatul singuratic, dar vad ca nu s-a marsat pe aceasta tema si oricum lacatul nu se prea vede. In lipsa povestii mai ramane aspectul grafic determinat de contrastul ridicat, dar incadrarea curbelor intre linii paralele e cumva fortata. Ceva nu merge. Cele doua margini de beton, stanga-dreapta cred ca putea ramane afara din cadru, dar nici asa nu se imbunatateste imaginea semnificativ.
« Anterioara >>>
Pagina 1 din 394, se afiseaza 52 comentarii dintr-un numar total de 20482 comentarii
© PxlShot 2019 sub Creative Commons License Powered by DotPxl